Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pupojų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 gabaliukai žuvies 100 ml apelsinų sulčių 3 v. š. citrinos sulčių Druska Pipirai 1 a. š. smulkintos kalendros 2 a. š. acto Čili prieskonių 1,5 česnako miltelių 1,5
tarkuoto imbiero
Gaminimas: Žuvį įtrinti druska ir užpilus acto marinuoti 30 min. Nuplauti vandeniu. Sumaišyti apelsinų, citrinų sultis su imbieru, česnako prieskoniais, kalendra, čili prieskoniais. Žuvį įtrinti gautu marinatu, pabarstyti pipirų, marinuoti 1 valandą. Žuvį kepti
180 laipsnių orkaitėje 20 minučių.
|
|
|
|
|