Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 višta
1 pakelis „Maggi idea vištienai“
2 šaukštai majonezo


Gaminimas:
Vištieną įtriname „Maggi Idea vištienai“ sausais prieskoniais ir majonezu. Ir palaikyti šaldytuve bent per naktį. Tuomet įkaitinti orkaitę iki 180 C karščio, dėti vištą į „celofaninę rankovę“, prakirpti viršuje nedidelę skylutę, kad garuotų ir kepti apie 80 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 višta
Marinatui:
1 pundelis petražolių
1 v.š. kmynų
1 v.š. druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
3 skiltelės česnako
3 v.š. aliejaus
1 a.š. acto
3 lapeliai šviežio baziliko


Gaminimas:
Petražoles ir baziliko lapelius susmulkiname.
Kmynus sumalame. Česnako skilteles susmulkiname.
Marinato ingredientus sumaišome. Jais įtriname vištą. Užpilame aliejumi ir actu. Acto galima ir nepilti, pagal kiekvieno skonį.
Višta marinuotis turėtų bent 4-5h, o geriausiai palikti per naktį.
Kepti galima ir orkaitėje, ir ant laužo :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai