Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Filosofas, Platono mokinys, politikos, logikos, poetikos teoriju kurejas,
Filosofas, rasytojas, oratorius, grozines lotynu kalbos kurejas,
Filosofas, Sokrato mokinys, filosofijos mokyklos akedemijos ikurejas, ideju teorijos, veikalo "valstybe" autorius,
Filosofas, teiges kad zmogus yra socialinis gyvunas,
Filosofine disciplina, kurios tyrimo objektas yra grozis ir menas,
Skaisteros g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skarbelio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skarbelio Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skarbelio Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Skarbelio Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 1 pakelis „Maggi idea vištienai“ 2 šaukštai majonezo
Gaminimas: Vištieną įtriname „Maggi Idea vištienai“ sausais prieskoniais ir majonezu. Ir
palaikyti šaldytuve bent per naktį. Tuomet įkaitinti orkaitę iki 180 C karščio, dėti vištą į „celofaninę rankovę“, prakirpti viršuje nedidelę skylutę, kad garuotų ir kepti apie 80 minučių, kol gražiai apskrus. Skanaus :)
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta Marinatui: 1 pundelis petražolių 1 v.š. kmynų 1 v.š. druskos 1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų 3 skiltelės česnako 3 v.š. aliejaus 1 a.š. acto 3 lapeliai šviežio
baziliko
Gaminimas: Petražoles ir baziliko lapelius susmulkiname. Kmynus sumalame. Česnako skilteles susmulkiname. Marinato ingredientus sumaišome. Jais įtriname vištą. Užpilame aliejumi ir actu. Acto galima ir nepilti, pagal kiekvieno skonį. Višta marinuotis turėtų
bent 4-5h, o geriausiai palikti per naktį. Kepti galima ir orkaitėje, ir ant laužo :)
|
|
|
|
|