Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagrindine sakinio dalis, kuri atsako i klausima "kas? ",
Pagrindine sakinio dalis, kuria teigiamas arba neigiamas tam tikras veiksmas, busena ar ypatybe,
Pagrindine sakinio dalis, pasakanti pagrindini sakinio veiksma, veikejo busena ar jo ypatybe,
Pagrindine zodzio dalis, pasikartojanti to paties zodzio formose ir giminiskuose zodziuose,
Pagrindine, seniausia ir dabar labiausiai paplitusi protestantizmo kryptis, kilusi is XVI a. krikscioniskosios reformacijos vokietijoje del m.liuterio veiklos,
Smėlio g., Kyviškių k., Vilniaus r. sav.,
Tolimoji g., Kyviškių k., Vilniaus r. sav.,
Alyvų g., Klevinės vs., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų g., Klevinės vs., Vilniaus r. sav.,
Debesų g., Klevinės vs., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 broileris 1 česnakas 1 citrina 50 g aliejaus 1 žiupsnis juodųjų pipirų 1 žiupsnis maltų lauro lapų 2 šaukštų druskos 1 šaukštelio čiobrelių 3 šaukštų kmynų Santa Maria
"Chicken&Steak" malūnėlis 1 kg bulvių 1 pundelis žalių petražolių 1 virtos morkos (papuošimui)
Gaminimas: Vištą išmirkyti vandenyje, nusausinti. Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, maltais pipirais, lapeliais, čiobreliais, smulkintais česnakais.
Šiuo mišiniu ištrinti vištą. Į vidų ir po oda iš kraštų prikimšti kmynų, nes būdami ant viršaus jie svyla. Palikti vištą bent 6 val. pasimarinuoti. Prieš kepimą dar apmalti malūnėliu Santa Maria "Chicken& Steak". Paimti metalinį puodelį, į jį supilti marintą,
nubėgusį nuo vištos, dar pripjaustyti česnako ir ant jo pasodinti vištą. Apvynioti ją folija ir dėti į karštą orkaitę. Į skardą pripilti vandens. Kai pakepa apie 30 min., foliją nulupti ir suberti bulves, aptrintas aliejumi, druska ir petražolėmis. Dar kepti apie 40 min., stebėti. Jei
reikia, įpilti vandens, pašlakstyti vištą skysčiu. Kai iki kepimo pabaigos lieka 5 min., aš apverčiu vištą ir ištraukiu tą puodelį - pasklinda aromatas ir sultys. Višta gaunasi minkšta ir kvapni. Papuošti.
|
|
|
|
|