Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
stradivarius,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eurikartas, Vilniaus Sporto Klubas,
Eurikana, R. Petkevičienės IĮ,
Eurikana ir Ko,
Eurika, V. Dumčiaus Įmonė,
Eurija, Grožio Salonas, Eurėja,
Kelmijos Sodų 44-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 45-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 46-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 47-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 48-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kg sprandinės 3 valgomi šaukštai prieskonių 1 valgomas šaukštas paprikos miltelių 1 žiupsnelis druskos 2 valgomi šaukštai alyvuogių aliejaus 10 spanguolių 0,5
paprikos
Gaminimas: Sumaišykite paprikų miltelius, žolelių mišinį, druską bei pipirus. Mėsą supjaustykite griežinėliais, bet ne iki galo perpjaudami, į tarpus pridėkite smulkiai pjaustytos geltonosios paprikos bei spanguolių. Visą mėsą aptepkite su aliejumi ir apdėkite
prieskoniais, gerai įtrinkite. Suvyniokite į folija, dėkite į skardą ir pašaukite į orkaitę. Kepkite 1 val. 20 min. Patiekite su mėgiamu padažu ir bulvėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|