Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 šaldytų jūros lydekų filė (apie 900 g)
3 svogūnai
3 morkos
aliejaus
miltų
Marinatui:
1 l vandens
spirito acto (9 procentų)
cukraus
druskos
6 juodieji pipirai
2-3 laurų lapeliai
šakelė juozažolių

Gaminimas:
Iš marinatui skirtų produktų paruošiame saldžiarūgštį marinatą ir atvėsiname.
Šaldytų jūros lydekų filė atšildome, įtriname žuvies prieskoniais (su druska) ir laikome 1 val.
Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir iškepame aliejuje.
Atvėsusią žuvį sudedame į marinatą.
Svogūnus bei morkas supjaustome griežinėliais ir sudedame į marinatą.
Taip paruoštą žuvį laikome kambario temperatūroje 1 parą.
Žuvį patiekiame inde su marinatu, morkų ir svogūnų griežinėliais.
Papuošiame petražolių šakelėmis.
Iš morkų griežinėlių galima išpjauti gėlytes, širdeles arba žvaigždutes, tuomet patiekalas bus šventiškesnis.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai