Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g lydekos;
žuvies prieskonių;
miltų;
aliejaus.

Gaminimas:
Lydeka išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Patiekiame su majonezo ir jogurto padažu. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 lydekos,
1 šaukšto druskos,
1 svogūno,
citrinos,
kario,
ciberžolės,
lauro lapelių,
juodųjų pipirų,
žalių petražolių.


Gaminimas:
Lydeką išvalyti, žvynus palikti, gerai išplauti. Kaupiną šaukštelį druskos sumaišyti su žiupsneliu kiekvienos rūšies prieskonių, 2 šaukštais citrinos sulčių, smulkintu svogūnu. Mišinį sukrėsti į lydekos vidų, įdėti petražolę. Likusia druska ištrinti lydekos paviršių. Kepti orkaitėje, ar krosnyje 30 - 45 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g žuvies filė (lydekos ar menkės)
2 šaukštai miltų
1 kiaušinis
4 šaukštai džiūvėsėlių
150-200 g sviesto kepimui
1 / 2 citrinos
Druskos pagal skonį


Gaminimas:
Žuvies filė gabaliukus įtrinkite druska ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Išplakite kiaušinį.
Žuvies filė supjaustykite norimo dydžio gabaliukais.
Kiekvieną žuvies gabaliuką pamirkykite kiaušinio plakinyje, tuomet miltuose, vėl kiaušinio plakinyje ir galiausiai džiūvėsėliuose.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą.
Dėkite žuvies gabaliukus į keptuvę ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda (apie 5 minutes).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai