Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
400 g lašišos (du gabalai kepsniams)
1 šaukštas aliejaus
0,5 šaukštelio šviežiai maltų baltųjų pipirų
1 šaukštelis peletrūno
0,5 šaukštelio Santa Maria druskos
Padažui:
70 ml grietinėlės 30 proc. riebumo
50 g pelėsinio sūrio
1 šaukštelis balto sauso vyno


Gaminimas:
Lašišą įtriname druska, pipirais ir peletrūnu. Įkaitiname keptuvėje aliejaus ir kepame iš abiejų pusių po 5-6 minutes.
Patiekiame žuvį su padažu. Padažas: į grietinėlę įmaišome sūrį ir vyną.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai