Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
pamiršau,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gijos 2-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 20-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 3-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 4-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Gijos 5-oji g., Liudvinavo k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 gramų avienos nugarinės, 20 gramų taukų (kiaulių), 2 morkos, Petražolių, 1 salieras, 1 poras, 2 svogūnai, Juodųjų pipirų truputį Lauro truputį Druskos truputį 1.5
stiklinės marinato (acto), atskiesto 1:3
Gaminimas: Mėsa 1—2 dienas palaikoma acto ar įprastame mėsos marinate. Vėliau nusausinama, apibarstoma druska su maltais prieskoniais, dedama į keptuvą su trupučiu riebalų ir kepama orkaitėje ar krosnyje apie 1 val., palaistant esamu skysčiu.
Vietoj išgaravusio skysčio įpilama sultinio ar karšto vandens. Prieš baigiant kepti, sudedamos susmulkintos prieskoninės daržovės ir dar patroškinama, kol daržovės suminkštėja. Iškepta aviena supjaustoma griežinėliais, sudedama į pakaitintą pusdubenį, apdedama virtomis ar keptomis bulvėmis, keptais
svogūnais ir tiekiama su iškoštu ir pagardintu padažu, kuriame kepė. Padažą galima paduoti ir atskirai padažinėje.
|
|
|
|
|