Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kaip vadinamas pirmas kaklo slankstelis,
Kokia torpeda maitinasi zuvimi,
Kas bendro tarp liuto, leopardo, dramblio, kopusto, agurko, kiskio, velnio,
S. Romoje vandentiekio vamzdziai buvo is svino, o kaip vandentiekis angliskai,
Koks rembranto vardas,
Sodų g., Jokūbavo k., Kretingos r. sav.,
Stančių g., Jokūbavo k., Kretingos r. sav.,
Šašaičių g., Jokūbavo k., Kretingos r. sav.,
Žalioji g., Jokūbavo k., Kretingos r. sav.,
Vlado Jurgučio g., Joskaudų k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g mėsos 3-4 svogūnai 3-4 bulvės 200-300 g majonezo 100 g fermentinio sūrio
Gaminimas: ! Produktų kiekis šiame recepte priklauso nuo kepimo indo dydžio - atitaikykite pagal
save ! Mėsą supjaustyti 1-1.5 cm storio gabalais ir apkepti iš kiekvienos pusės po 1 min. Sudėti apkeptą mėsą į keptuvo dugną (dugnas turėtų būti pilnai uždengtas!). Tada suformuoti sluoksnį iš pusžiedžiais supjaustytų svogūnų. Trečiasis sluoksnis - burokine trintuve sutarkuotos
bulvės. Užpilti viską majonezu ir (negailint!) užbarstyti tarkuotu sūriu. Kepti orkaitėje apie 30-40 min.
|
|
|
|
|