Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg kiaulienos karbonado
mėsos prieskoniai
500 g fermentinio sūrio
sauja petražolių
4 šaukštai majonezo ir pomidorų padažo mišinio
3 skiltelės česnako
2 morkos
1 maža cukinija
1 baklažanas
vegetos prieskoniai
aliejus kepimui


Gaminimas:
Karbonadinę mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais ir pamušti, tuomet pabarstyti norimais mėsos prieskoniais ir gabaliukus šiek tiek apkepti iš abiejų pusių keptuvėje. Česnaką nulupti ir susmulkinti peiliu, nuskustas morkas sutarkuoti, cukiniją ir baklažaną sutarkuoti neluptus. Visas daržoves išmaišyti ir dėti į keptuvę kepti. Iškepus pabarstyti vegetos prieskonių ir gerai išmaišyti. Fermentinį sūrį sutarkuoti, pasmulkinti šviežių petražolių ir viską sumaišyti su majonezo ir pomidorų padažo mišiniu. Į orkaitės kepimo indą pilti šiek tiek aliejaus, dėti kepsniukus, ant jų po kelis šaukštus pakepintų daržovių ir ant viršaus daržovių dėti sūrio masę. Kepti 180 C orkaitėje apie 25 minutes. Patiekti su ryžiais. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai