Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is graiku kalbos zodzio, reiskiancio "smarve, dvokimas",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is ispanu kalbos zodzio "sidabras",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is lotynisko zodzio, kuris lietuviskai reiskia - "is kipro salos",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is lotynisko zodzio, kuriuo anksciau buvo vadinama skandinavija,
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is lotynisko zodzio, lietuviskai reiskiancio "kalkes",
Veiviržėnų g., Rudgalvių k., Klaipėdos r. sav.,
Žalioji g., Rudgalvių k., Klaipėdos r. sav.,
Ruigių g., Ruigių k., Klaipėdos r. sav.,
Gargždupio g., Saulažolių k., Klaipėdos r. sav.,
Gedimino g., Saulažolių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos karbonado mėsos prieskoniai 500 g fermentinio sūrio sauja petražolių 4 šaukštai majonezo ir pomidorų padažo mišinio 3 skiltelės česnako 2 morkos 1 maža
cukinija 1 baklažanas vegetos prieskoniai aliejus kepimui
Gaminimas: Karbonadinę mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais ir pamušti, tuomet pabarstyti norimais mėsos prieskoniais ir gabaliukus šiek tiek apkepti iš abiejų pusių keptuvėje. Česnaką nulupti ir susmulkinti
peiliu, nuskustas morkas sutarkuoti, cukiniją ir baklažaną sutarkuoti neluptus. Visas daržoves išmaišyti ir dėti į keptuvę kepti. Iškepus pabarstyti vegetos prieskonių ir gerai išmaišyti. Fermentinį sūrį sutarkuoti, pasmulkinti šviežių petražolių ir viską sumaišyti su majonezo ir pomidorų padažo
mišiniu. Į orkaitės kepimo indą pilti šiek tiek aliejaus, dėti kepsniukus, ant jų po kelis šaukštus pakepintų daržovių ir ant viršaus daržovių dėti sūrio masę. Kepti 180 C orkaitėje apie 25 minutes. Patiekti su ryžiais. Skanaus :)
|
|
|
|
|