Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kaiulienos mentės
1 apelsino
Druskos
Pipirų
Garnyrui:
5 - 6 . bulvių
300 g grybų (išvalytų)
50 g sviesto
2v.š. grietinės
Salotų


Gaminimas:
Mėsą supjaustome kepsniukams, įtriname prieskoniais, užpilame išspausto apelsino sultimis. Palaikom apie 1-2 val. (galima ir per naktį). Kepsniukus dedame į skardą užpilame marinatu ir kepame orkaitėje kol iškepa ir gražiai apskrunda, 180°C temp. apie 15 - 20min.Išverdame bulves, pasigaminame grybų padažą, smulkiai supjaustome grybus, pakepiname ant sviesto, išgaravus susidariusiems skysčiams pagardinam prieskoniais ir dedame grietinę, dar šiek tiek pakepiname ir nukaičiame. Pasiruošiame mėgstamas salotas.
Kai jau bulvės išvirusios ir kepsniukai iškepame dedame į lėkštes, bulves, salotas ir peksniukus šalia vienas kito o padažu gausiai apipilam kepsniukus. Skonis ir kvapas tiesiog atneš rudenį tiesiai ant Jūsų stalo.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai