Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
kamuoliai,
valio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šiluvos g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Šimkaičių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Širdažolių takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Širvintų 1-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Širvintų 2-asis takas, Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kaiulienos mentės 1 apelsino Druskos Pipirų Garnyrui: 5 - 6 . bulvių 300 g grybų (išvalytų) 50 g sviesto 2v.š. grietinės Salotų
Gaminimas: Mėsą
supjaustome kepsniukams, įtriname prieskoniais, užpilame išspausto apelsino sultimis. Palaikom apie 1-2 val. (galima ir per naktį). Kepsniukus dedame į skardą užpilame marinatu ir kepame orkaitėje kol iškepa ir gražiai apskrunda, 180°C temp. apie 15 - 20min.Išverdame bulves, pasigaminame grybų
padažą, smulkiai supjaustome grybus, pakepiname ant sviesto, išgaravus susidariusiems skysčiams pagardinam prieskoniais ir dedame grietinę, dar šiek tiek pakepiname ir nukaičiame. Pasiruošiame mėgstamas salotas. Kai jau bulvės išvirusios ir kepsniukai iškepame dedame į lėkštes, bulves, salotas
ir peksniukus šalia vienas kito o padažu gausiai apipilam kepsniukus. Skonis ir kvapas tiesiog atneš rudenį tiesiai ant Jūsų stalo.
|
|
|
|
|