Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratiku,
nemexia,
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rasytojas, kurio slapyvardis buvo "Rygiskiu jonas",
Muzikos instrumentas, kuriuo anot mito grojo Apolonas,
LDK ir Lenkijos taikos sutartis su kryziuociu ordinu,
Europos istorine sritis, kurioje dabar yra siaures Italija, Prancuzija, Liuksemburgas, Belgija, dalis Olandijos ir Sveicarijos,
Medziu "kraujas",
Žalioji g., Alsėdžių mstl., Plungės r. sav.,
Žvirblaičių g., Alsėdžių mstl., Plungės r. sav.,
Grigaičių g., Babrungėnų k., Plungės r. sav.,
Kuršo g., Babrungėnų k., Plungės r. sav.,
Malūno g., Babrungėnų k., Plungės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š. grietinės 2 a. š. kario 2 v. š. alyvuogių aliejaus Druskos ir pipirų Mėsos (geriausia sprandinė) 2 v. š. medaus 2 v. š. citrinos sulčių Prieskonių, mėsai,
aštrių 2 v. š. kečupo 6 agurkų, marinuotų, didelių 1 stiklinės džiovintų daržovių
Gaminimas: 2 mėsos gabaliukus apibarstome aštriais mėsos prieskoniais, įdedame druskos ir pipirų bei sudedame kečupą. Kitus du, gerai ištepame su sumaišytu medumi, citrinos sultimis, kariu
ir alyvuogių aliejumi. Paliekame bent porai valandų šaldytuve, kad pasimarinuotų (jei marinavimui neturite laiko, tai palaikykite kokį pusvalandį kambario temperatūroje, bet geriausia būtų kepsnius marinuoti bent parą). Valandą prieš kepimą, mėsą išimkite iš šaldytuvo, kad truputį sušiltų. Į
kepimo formą įtieskite plačią aliuminio foliją. Kepkite ant grotelių. Kol mėsa kepa, pasiruošiame padažą. Agurkėlius smulkiai supjaustome, sumaišome su džiovintomis daržovėmis bei sudedame grietinę ir viską gerai išmaišome. Iškeptus kepsnius patiekiame uždėtus su agurkėlių padažu ir
bulvėmis. Skanaus :*
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š. grietinės 2 a. š. kario 2 v. š. alyvuogių aliejaus Druskos ir pipirų Mėsos (geriausia sprandinė) 2 v. š. medaus 2 v. š. citrinos sulčių Prieskonių, mėsai, aštrių 2 v.
š. kečupo 6 agurkų, marinuotų, didelių 1 stiklinės daržovių, džiovintų
Gaminimas: 2 mėsos gabaliukus apibarstome aštriais mėsos prieskoniais, įdedame druskos ir pipirų bei sudedame kečupą. Kitus du, gerai ištepame su sumaišytu medumi, citrinos sultimis, kariu ir
alyvuogių aliejumi. Paliekame bent porai valandų šaldytuve, kad pasimarinuotų (jei marinavimui neturite laiko, tai palaikykite kokį pusvalandį kambario temperatūroje, bet geriausia būtų kepsnius marinuoti bent parą). Valandą prieš kepimą, mėsą išimkite iš šaldytuvo, kad truputį sušiltų. Į kepimo
formą įtieskite plačią aliuminio foliją. Kepkite ant grotelių. Kol mėsa kepa, pasiruošiame padažą. Agurkėlius smulkiai supjaustome, sumaišome su džiovintomis daržovėmis bei sudedame grietinę ir viską gerai išmaišome. Iškeptus kepsnius patiekiame uždėtus su agurkėlių padažu ir
bulvėmis. Skanaus :*
|
|
|
|
|