Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g kiaulienos kepenėlių
60 g sviesto
3 v. š. miltų
2 vidutinio dydžio svogūnai
2 obuoliai
2 apelsinai
60 g aliejaus
100 ml grietinėlės
druska (pagal skonį)
malti juodieji pipirai (pagal skonį)
smulkinti krapai


Gaminimas:
Prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite.
Kepenėles pasūdykite, papipirinkite, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste.
Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptus ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes patroškinkite.
Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais.
Valgykite su bulvėmis.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai