Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg kepenėlių
2 šaukštai miltų
3 šaukštai grietinės
50 g džiovintų abrikosų
Pagal skonį druskos
prieskoninės žolelės (petražolės, krapai, baziliko švieži lapeliai)
juodieji pipirai
alyvuogių aliejus kepimui
 
garnyrui bulvių košė


Gaminimas:
Kepenėles pagardinti durska ir pipirais, sudėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepti 15 minučių.
Žalumynus susmulkinti.
Abrikosus supjaustyti kubeliais ir suberti į keptuvę.
Šiek tiek pakepinus kepenėles į jas sudėti miltus, grietinę ir viską išmaišyti, suberti žalumynus, ir leisti pakepti dar kokį 20 minučių.
Iškepusias patiekti su bulvių koše ir papuošti su žalumynais.
Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai