Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kiaušiniai
150 g cukraus
250 g miltų
150 g sviesto
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
šviežių aviečių
perlinio cukraus


Gaminimas:
Sviestą išlydome. Kiaušinius išplakame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Suberiame miltus ir išmaišome. Tešlą išpilstome į kepimo formeles, į kiekvieną keksiuką įmerkiame po 3-4 avietes ir apibarstome perliniu cukrumi. Kepame 2200C orkaitėje apie 12-15 min., kol gražiai apskrus. Skanaus!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kiaušinis
150 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
3 šaukštai aliejaus
300 ml pasukų
320 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
200 g aviečių
cukraus pudra (keksiukų apibarstymui)


Gaminimas:
Kiaušinį ištrinkite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Vis maišant supilkite pasukas, aliejų ir su miltais sumaišytus kepimo miltelius. Šaukštelį miltų palikti aviečių apibarstymui. Avietes apibarstykite likusiais miltais ir atsargiai įmaišykite į tešlą. Tešlą šaukštu išdėliokite į keksiukų formeles ir kepkite 200C karštumo orkaitėje apie 20 min. Iškepusius keksiukus palikite ataušti ir tada išimkite iš formelių bei apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai