Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
225 ml šilto pieno
80 g cukraus
30 g šviežių mielių
2 kiaušiniai
1 kiaušinio trynys
500 g miltų
100 g margarino kepiniams
žiupsnelis Santa Maria druskos
Įdarui:
6 šaukštai pieno
100 g aguonų
2 šaukštai medaus
1 šaukštas cukraus
0,5 a.š. Santa Maria cinamono
200 g slyvų uogienės
cukraus pudros (pabarstymui)


Gaminimas:
Mieles ištirpiname šiltame piene. Sudedame likusius ingredientus (margarinas turi būti ištirpintas) ir išminkome tešlą. Paliekame maždaug pusvalandžiui, kad iškiltų.
Ruošiame įdarą:
Pieną užverdame, pridedame aguonų, cukraus, medaus, cinamono ir išmaišome.
Kekso formos kepimo indą gerai ištepame margarinu. Tešlą padaliname į 3 dalis. Vieną dalį pilame ant dugno, dedame aguonas, užpilame kita dalimi tešlos, dedame uogienę ir vėl uždengiame tešlos sluoksniu. Paliekame 15 min.
Kepame 175 laipsnių temperatūroje, 45 min. Pabarstome cukraus pudra.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai