Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
800 g avienos
2 svogūnai
1 šaukštas acto
1 šaukštas taukų
2 pomidorai (Pomidorai)
100 g svogūnų laiškų
maltų pipirų
druskos

Gaminimas:
Mėsą supjaustykite kuo platesnėmis juostomis (iš 800 g kumpio arba nugarinės turėtų išeiti 4 juostos), lengvai pamuškite, pasūdykite, pabarstykite pipirais, pašlakslykite actu, atskiestu 2 šaukštais vandens, ir sumaišę su žiedeliais pjaustytais svogūnais 3-4 valandas palaikykite šaltai.
Ant kiekvienos juostos dėkite griežinėliais pjaustytų pomidorų, svogūnų, sukite jas pailgais ritinėliais ir užvėrę ant atskirų iešmelių kepkite virš karštų anglių, retkarčiais patepdami taukais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai