Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
10 riekių batono
300 g dešros
100 g fermentinio sūrio
Sviesto (truputį)


Gaminimas:
Batono riekes patepame sviestu.
Dešrą ir sūrį sutarkuojame.
Ant kiekvienos riekės dedame dešros, sūrio ir kepame apie 2 minutes 200 laipsnių orkaitėje, kol sūris išsilydys.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 kvietinės „Virtuvės mitų griovėjų“ duonos riekelės
4 pieniškos dešrelės
4 salotos lapai
4 šaukštai fermentinio sūrio, tarkuoto


Gaminimas:
Ant duonos tiesiame salotos lapą, dedame per pusę perpjautą dešrelę, apibarstome sūriu ir kepame.
Kepti reikia 160 laipsnių orkaitėje, kol sūris išsilydo.
Skanaus
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 sumuštinių „Virtuvės mitų griovėjų“ duonos riekelių
55 g fermentinio sūrio
Rozmarino


Gaminimas:
Ant dviejų duonos riekelių (geriausia skrudintų) dėkite smulkinto sūrio. Uždenkite kitomis duonos riekelėmis.
Kepkite orkaitėje apie 5 minutes (180 laipsnių), kad sūris pradėti tirpti.
Pagardinimui labai tinka rozmarinas.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai