Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 karpis (apie 2 kg)
2 kg svogūnų
1 šaukštas prieskonių mišinio
1 šaukštelis sviesto
cukrus
pipirai
druska

Gaminimas:
Žuvį išdoroti, supjaustyti skersai, įtrinti prieskoniais ir palikti šaltoje vietoje.
Iš karpio galvos (be akių ir žiaunų), stuburkaulio bei pelekų išvirti 2 stiklines sultinio. Svogūnus nulupti, nuplauti, supjaustyti griežinėliais, užpilti perkoštu sultiniu, virti ant mažos ugnies. Kai suminkštės, pertrinti per tankų sietelį, paskaninti druska, pipirais, cukrumi ir išmaišyti su sviestu.
Į taip paruoštą verdantį padažą sudėti žuvies gabalus ir virti ant mažos ugnies 40-45 min., kartkartėmis pakratant puodą, kad neprisviltų.
Gatavą žuvį sudėti giliame pusdubenyje, užpilti padažu. Patiekti, kai atauš.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai