Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Karka
1 sauja smulkintos kubeliais šaltai rūkytos šoninės
džiovintos pertažolės
džiovintos paprikos milteliai
druska, pipirai
mėsos prieskoniai
marlė, siūlas
svogūno galva, lauro lapai, pipirai, česnakas


Gaminimas:
Karką įpjauname ir pašaliname kaulą.
Paskui galite kaulą apskutinėti, tą mėsytę jei jos liko ant kaulo sumaišyti su šoninės spirgučiais.
Iškloti karką ant lentelės, paskleisti lašinukus, pabarstyti juostelę paprikos miltelių, juostelę pertažolių ( susukus vyniotini bus gražesnė spalvų gama). Pabarstyti mėgiamų mėsos prieskonių.
Nuo krašto pradėti sukti ir suformuoti apvalų kiek išeiną vyniotinį. Susukti į marlę ir apvynioti siūlu. Palikti šaldytuve kelioms valandoms.
Į puodą su vandeniu įdėti vyniotinį, svogūno galvą, česnako, pipirų, druskos, lauro lapų ir virti apie 2 - 2,5 valandos.
Išėmus stipriai paslėgti ir palikti 4 - 5 val aš palieku per naktį.
Nuimti marlę pasipjaustyti ir mėgautis !!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai