Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
haraiki sala,
haraki sala,
baigesi uzduotys,
mokykla,
Petrikas,
kas yra laime,
okeanija,
mariux12,
marius,
pirma meile,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pragiedrulių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pragiedrulių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pragiedrulių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pragiedrulių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pragiedrulių Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulės karkos Druska ir pipirai Itališkos žolelės 125 g maltos jautienos 125 g maltos kiaulienos 1 raudona paprika 1sauja smulkintų krapų 1 svogūnas 2 skiltelės
česnako Lauro lapeliai ir pipirų žirneliai virimui
Gaminimas: Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome kubeliais, papriką taip pat kuo smulkiau ir pakepiname, kol suminkštės. Įmaišome viską į maltą kiaulieną ir jautieną, įdedame krapų, druskos su pipirais ir gerai
išminkome. Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių apdedame maltos mėsos mase ir susukame suktinį. Stipriai suspaudžiame ir aprišame virtuviniu siūlu. Dedame į verdantį vandenį,
įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos. Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms. Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)
|
|
|
|
|