Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg kiaulės karkos
Druska ir pipirai
1 sauja smulkintų petražolių
125 g maltos jautienos
125 g maltos kiaulienos
1 morka
1 sauja žaliųjų žirnelių
Maltos mėsos prieskoniai
1sauja smulkintų krapų
Lauro lapeliai ir pipirų žirneliai virimui


Gaminimas:
Maltą kiaulieną ir jautieną sumaišome su prieskoniais, krapais.
Iškaulintą karką įtriname prieskoniais ir smulkintomis petražolėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, visą karkos mėsos paviršių padengiame maltos mėsos mase, apibarstome žirneliais ir smulkintomis morkomis.
Susukame suktinį ir stipriai suspaudžiame, aprišame virtuviniu siūlu.
Dedame į verdantį vandenį, įmetame keletą lauro lapelių, pipirų, druskos ir verdame maždaug 1,5 valandos.
Išvirus suktinį, paslegiame mažiausiai 4-ioms valandoms (aš dažniausiai slegiu per naktį). Pjaustome ir ragaujame. Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai