Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kiaulės karkos
Kotanyi džiovintų laiškinių česnakų
druskos
penkių rūšių pipirų
lauro lapelių


Gaminimas:
Iš karkos išimti kaulą. Tuomet išpjauti ir visą liesą mėsą. Išrinkti gyslas, o mėsą sukapoti peiliu, ar susmulkinti smulkintuvu. Suberti prieskonius,išmaišyti, jais patrinti ir karkos riebiąją dalį. Kapotą mėsą sudėti atgal į karką, ir aplink apsiūti, dar karką suvynioti į marlę ir surišti. Virti apie 2 val. vandenyje su prieskoniais. Paslėgti. Išvyniojus nepamiršti išimti siūlų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai