Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Topolių g., Pyplių k., Kaišiadorių r. sav.,
Trumpoji g., Pyplių k., Kaišiadorių r. sav.,
Ąžuolų g., Pravieniškių I k., Kaišiadorių r. sav.,
Geležinkelio g., Pravieniškių I k., Kaišiadorių r. sav.,
Miško g., Pravieniškių I k., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kiaulės karkos Kotanyi džiovintų laiškinių česnakų druskos penkių rūšių pipirų lauro lapelių
Gaminimas: Iš karkos išimti kaulą. Tuomet išpjauti ir visą liesą mėsą.
Išrinkti gyslas, o mėsą sukapoti peiliu, ar susmulkinti smulkintuvu. Suberti prieskonius,išmaišyti, jais patrinti ir karkos riebiąją dalį. Kapotą mėsą sudėti atgal į karką, ir aplink apsiūti, dar karką suvynioti į marlę ir surišti. Virti apie 2 val. vandenyje su prieskoniais. Paslėgti. Išvyniojus
nepamiršti išimti siūlų.
|
|
|
|
|