Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 kiaulienos karbonadai (po 150 g)
1/2 šaukštelio juodųjų pipirų
590 ml konservuotų pievagrybių
po 1 šaukštą aliejaus ir sviesto
1/2 šaukštelio sultinio miltelių
4 šaukštai maderos
200 ml grietinės
1 šaukštelis druskos
4 ryšeliai petražolių


Gaminimas:
Karbonadus įpjauti keliose vietose, kad kepami nesiriestų ir apibarstyti pipirais.
Pievagrybius nuvarvinti sietelyje, sunką perpilti į kitą indą. Grybus apkepinti sviestu ir išgriebti iš keptuvės.
Į keptuvėje likusius riebalus supilti aliejų, įkaitinti. Karbonadus apkepinti iš abiejų pusių. Supilti grybų sunką, pagardinti sultinio milteliais, madera ir druska. Troškinti uždengtame ppuode ant silpnos ugnies.
Karbonadus sudėti į pakaitintias lėkštes. Į troškinio sultis sukrėsti grietinę ir išvirti tirštą padažą. Suberti grybus, pagardinti pagal skonį ir padažu užpilti kepsnius. Papuošti petražolių lapeliais ir patiekti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai