Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kalaupe,
džiungl,
džiunglės,
swf,
domino,
pavaros,
profas 58,
antra puse,
akropolis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gėlių g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Ievų g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Jazminų g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Kaštonų g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Kelininkų g., Švenčionių m., Švenčionių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulioenos karbonadinės mėsos 2 kiaušiniai 5 - 6 šaukštai miltų druska pipirai 5 skiltelės česnakų Padažui: 1 šaukštelis miltų 0,5 stiklinės pieno 1 šaukštas
smulkintų krapų ir petražolių 10 g sviesto druska
Gaminimas: Mėsą supjaustome, pamušame, įtriname druska ir išspaustu česnaku. Pavoliojam plaktam kiaušinyje, tada į miltus ir apkepame iš abiejų pusių. Padažui išlydome sviestą, įpilame pieną, beriam miltus, žoleles ir
druską. Viską išplakam su šluotele ir maišydami užverdam. Kai pradeda tirštėti, nukeliam nuo ugnies. Tiekiant mėsa ir bulvės apipilami padažu.
|
|
|
|
|