Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
4 karbonadai (po 125 g)
6 svogūnai
3 šaukštai taukų
3/4 šaukštelio druskos
1/4 šaukštelio pipirų
1 šaukštas maltos saldžiosios paprikos
truputis miltų
1/4 l pomidorų sulčių
2 skiltelės česnakų
2 šaukštai kepsnių padažo miltelių

Gaminimas:
Svogūnus nulupti, supjaustyti žiedeliais, pakepinti su įkaitintais riebalais ir sukrėsti į keptuvą.
Mėsą įtrinti prieskoniais, apvolioti miltuose. Miltų perteklių nupurtyti. Karbonadus iš abiejų pusių po 2 minutes aptepti riebaluose, kuriuose kepė svogūnai. Po to sudėti į keptuvą ant svogūnų.
Keptuvėje likusius riebalus sumaišyti su pomidorų sultimis, sutrintu česnaku ir kepsnių padažo milteli?is. Užvirinti.
Mėsą užpilti padažu, pašauti į vidurinę orkaitės lentyną ir iškepti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai