Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1,5 kg viščiukų blauzdelių
3 v. š. medaus
3 v. š. sojos padažo
5 skiltelės česnako
druska (pagal skonį)
malti baltieji pipirai (pagal skonį)
malti juodieji pipirai (pagal skonį)
aliejus (kepimui)


Gaminimas:
Blauzdeles nuplauname ir įtriname prieskoniais bei išspaustu česnaku.
Paliekame pasimarinuoti bent 30 min.
Tuomet blauzdeles apie 15-20 min. paverdame pasūdytame vandenyje.
Apvirtas blauzdeles nupilame šaltu vandeniu.
Blauzdeles dedame į įkaitusią keptuvę su aliejumi (dar galima užbarstyti prieskonių) ir gražiai apkepiname.
Į puodą supilame sojos padažą bei medų ir verdame, kol dalis skysčio nugaruoja ir visas padažas karamelizuojasi.
Susikaramelizavusiu padažu užpilame apkeptas blauzdeles ir patiekiame.
Skanaus.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai