Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Šilingo g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Saulėtekio g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Serbentų g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Slėnio g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Slyvų g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 jautienos pjausniai čiobrelių šakelė druska citrinpipiriai imbieras (truputį) 3 šaukštai kvietinių miltų 1 kiaušinis 2 šauštai avižinių dribsnių 20 g alyvuogių
aliejaus 100 g fermentinio sūrio 50 g majonezo 30 g pomidorų padažo
Gaminimas: Jautienos pjausnius išmuškite ir pabarstykite citrininiais pipirais, imbieru, čiobrelio lapeliais ir druska. Susukite į volelį ir dėkite į plastikinį maišelį. Paliekame valandai. Avižinius
dribsnius paskrudinam ant keptuvės. Išplakam kiaušinį. Išmuštą kepsnį pavoliojam miltuose, po to kiaušinyje ir dribsniuose. Kepame ant alyvuogių aliejaus iš abiejų pusių. Sūrį sutarkuojame, sumaišome su majonezu ir pomidorų padažu. Visą masę uždedam ant kepsnių ir dedam į įkaitintą orkaitę 10 min.
|
|
|
|
|