Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 


1 stiklinė kamut kruopų
4 stiklinės vandens
2 valg.š. medaus
3 valg.š. granatų sulčių

½ stiklinės kubeliais pjaustytų agurkų
1 stiklinė džiovintų spanguolių
½ stiklinės smulkinto feta sūrio

4 valg.š. alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
 



Gaminimas:

Į užvirintą vandenį sudėkite kruopas "kamut" ir virkite uždengę ant vidutinės ugnies nuo 35 iki 45 min. ar kol vanduo bus sugertas.
Paruoškite padažą: suplakite kartu alyvuogių aliejų, granatų sultis, medų, druską bei pipirus.
Išvirusį kamut sumaišykite su agurku, spanguolėmis, padažu ir feta sūriu.
Improvizuokite: galite naudoti skirtingas ingredientų proporcijas; dėti salierų stiebų ar vietoj kamut naudoti kynvą, o vietoj spanguolių – džiovintas vyšnias.

 
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai