Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:
Ingredientai: 


200 g atvėsintų kalmarų
1 šakelė šviežių mėtų
1 arb. š. pankolio sėklų
1 valg. š. susmulkinto svogūno
1 valg. š. smulkintų konservuotų pomidorų

1 valg. š. laimo sulčių
1 valg. š. kaparėlių
1 valg. š. pankolio
1 valg. š. sviesto

1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnis druskos
2 riekelės Ciabatta duonos
2 skiltelės česnako
Čili pipirai (pagal skonį)
Alyvuogių aliejaus

 


Gaminimas:

"Ciabatta" duoną suplėšykite, pabarstykite pipirais, druska, išspauskite česnako bei apšlakstykite alyvuogių aliejumi (ypač grynu). Pašaukite į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę, kol apskrus.
Įkaitinkite keptuvę, įpilkite aliejaus, sudėkite pankolio sėklas ir kaparėlius. Po to dėkite svogūną, česnaką, pankolį. Trumpai pakepinkite. Sudėkite kalmarus, juos taip pat apkepinkite ir sudėkite likusius ingredientus.
 
Serviravimas: ant lėkštės sudėkite apskrudusius "Ciabatta" gabalėlius. Ant jų sudėkite apkepintus kalmarus. Užbaikite šviežiais čiliais, mėtomis, laimo sultimis ir aliejumi.
 
Skanaus!
 
Toks paruošimas tinka ir kitoms jūros gėrybėms. 

 
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos:www.ciopciop.lt

 
Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai