Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dvykunu,
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pasakojamosios dainos zanras, iskiles renesanso epochoje,
Pasakojamosios tautosakos zanras, kuriam priklauso kuriniai, aiskinantys pasaulio ar atskiru jo objektu ir ypatybiu kilme, vaizduojantys zmogaus santykius su mitinio pasaulio butybemis,
Pasakojamosios tautosakos zanras, vaizduojantis tolimos praeities ivykius ir gamtos reiskinius,
Pasakojimas, kuri seka senele,
Pasakojimo forma - asmens, daikto, gamtos arba aplinkos vaizdavimas,
Pajūrio g., Papilio mstl., Biržų r. sav.,
Parko g., Papilio mstl., Biržų r. sav.,
Piliakalnio g., Papilio mstl., Biržų r. sav.,
Rovėjos g., Papilio mstl., Biržų r. sav.,
Rožių g., Papilio mstl., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
200 g atvėsintų kalmarų 1 šakelė šviežių mėtų 1 arb. š. pankolio sėklų 1 valg. š. susmulkinto svogūno 1 valg. š. smulkintų konservuotų pomidorų
1 valg. š. laimo
sulčių 1 valg. š. kaparėlių 1 valg. š. pankolio 1 valg. š. sviesto
1 žiupsnis maltų juodųjų pipirų 1 žiupsnis druskos 2 riekelės Ciabatta duonos 2 skiltelės česnako Čili pipirai (pagal skonį) Alyvuogių
aliejaus
Gaminimas:
"Ciabatta" duoną suplėšykite, pabarstykite pipirais, druska, išspauskite česnako bei apšlakstykite alyvuogių aliejumi (ypač grynu). Pašaukite į 200 laipsnių pagal Celsijų orkaitę, kol apskrus. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite
aliejaus, sudėkite pankolio sėklas ir kaparėlius. Po to dėkite svogūną, česnaką, pankolį. Trumpai pakepinkite. Sudėkite kalmarus, juos taip pat apkepinkite ir sudėkite likusius ingredientus. Serviravimas: ant lėkštės sudėkite apskrudusius "Ciabatta" gabalėlius. Ant jų
sudėkite apkepintus kalmarus. Užbaikite šviežiais čiliais, mėtomis, laimo sultimis ir aliejumi. Skanaus! Toks paruošimas tinka ir kitoms jūros gėrybėms.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau
informacijos:www.ciopciop.lt
Nuotraukos autorius Darius Petrulaitis
|
|
|
|
|