Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 kaliaropės
2 kiaušiniai
6 - 8 v. š. maltų džiuvėsėlių
druska
aliejus kepimui


Gaminimas:
Nulupkite kaliaropes ir supjaustykite griežinėliais.
Pabarstykite iš abiejų pusių druska ir palikite 10 - 15 min. pasimarinuoti.
Išplakite kiaušinius.
Kaliaropių griežinėlius suvilgykite į kiaušinį, po to apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite kol gražiai pagels.
Išimkite iš keptuvės kepsniukus ir sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų riebalai.
Tikrai labai skanu ir sveika.

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai