Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
300 gramų kiaulienos faršo,
300 gramų jautienos faršo,
300 gramų kalakutienos faršo,
3 kiaušiniai,
2 morkos,
4 šaukštai džiūvėsėlių,
2 šaukštai krakmolo,
1 svogūnas,
Prieskoniai: maltos mėsos,juodieji pipirai,druska pagal skonį,
Alyvuogės

Gaminimas:
Sutarkuoti smulkia tarka morkas, smulkiai supjaustyti svogūną ir pakepinti svieste,viską sudėti į mėsą ir visus kitus produktus,tik palikti 1 kiaušinį. Mėsą labai gerai išminkyti, kuo daugiau minkysit, tuo skanesnė mėsa bus. Tada paimti skardą ją iškloti kepimo popieriumi ir įpilti aliejaus. Dėti mėsą į skardą ir iš jos formuoti ežiuką (nosytę ir akytes darau iš alyvuogių), kaip suformuojam ežiuką tada ir jį visą aptepti 1 išplaktu kiaušiniu. Kepti apie 1-1,5val. kol gražiai paruduos. Kaip iškepa, išimu iš skardos ir palaukiu kol atvės.Jį perpjaunu skersai ir tada riekelėmis, jeigu peilis geras ir aštrus tai nė nesimato kad supjaustytas. Tada susmaigstau dantų krapštukus ir papuošiu. SKANAUS!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai