Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Želmenėlis, Utenos Lopšelis - Darželis,
Želmenėlis, Klaipėdos vaikų ir jaunimo klubas,
Želmenėlis, Klaipėdos Lopšelis - Darželis,
Želmenėlis, Kauno Lopšelis - Darželis,
Želmenėliai, Vilniaus Lopšelis - Darželis,
Gegučių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Geležinkelio g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Gėlių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Giedraičių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Gilių g., Radviliškio m., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 500 g miltų 200 g sviesto 200 g grietinės (30 % riebumo) 1 žiupsnelis druskos 1 kiaušinio trynys 4 šaukštai cukraus 10 g sviesto (skardai patepti) 10 g cukraus pudros
(pabarstymui)
Įdaras: 500 g varškės 150 g cukraus 4 kiaušiniai 16 g vanilinio cukraus žiupsnelis druskos
Gaminimas: Sviestą sutarkuokite ir sumaišykite su miltais. Tešlą trinkite tarp pirštų, kol pasidarys biri. Į tešlos trupinius sukrėskite grietinę,
įleiskite kiaušinio trynį, įberkite žiupsnelį druskos ir cukraus, ir gerai išminkykite. Palikite tešlą porai valandų šaldytuve. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Kiaušinių trynius dėkite į varškę, berkite cukrų, vanilinį cukrų, žiupsnelį druskos ir trinkite, kol neliks grūdelių ir varškės
masė taps vientisa. Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir atsargiai įmaišykite į varškės masę. Tešlą išimkite iš šaldytuvo. Ant miltais pabarstyto stalo iškočiokite ploną blyną, gerokai didesnį nei jūsų kepimo forma. Kepimo formą ištepkite sviestu ir klokite į ją tešlos blyną taip, kad
liktų ilgi nukarę kraštai. Ant tešlos tolygiai pilkite varškės įdarą, užlankstykite tešlos kraštus ir šaukite pyragą į orkaitę, iš anksto įkaitintą iki 160 laipsnių. Kepkite 30-40 minučių. Varškės pyragą atvėsinkite ir apibarstykite cukraus pudra. Skanaus :)
|
|
|
|
|