Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg džiovintų vaisių (razinų, džiovintų abrikosų, slyvų)
45 ml džino
250 g sviesto
250 g rudojo cukraus
5 vidutinio dydžio kiaušiniai
250 g miltų
100 g migdolų
10 g prieskonių mišinio (pipirai, cinamonas, gvazdikėliai, imbieras )


Gaminimas:
Į dubenį sudedame sutarkuotą kambario temperatūros sviestą, suberiame cukrų, įmušame kiaušinius, supilame džiną ir išplakame. Po to su šaukštu įmaišome prieskonius, miltus, džiovintus vaisius ir riešutus (be odelių).
Kepimo formą išklojame pergamentiniu popieriumi ir patepame popierių sviestu.
Sukrečiame tešlą ir išlyginame paviršių.
Kepame pyragą 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1-1,5 valandos. Kai pyragas gražiai apskrus, viršų uždenkite folija, kad nesudegtų ir baikite kepti.
Gražių švenčių!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
250 g miltų
100 g cukraus
200 g sviesto
4 kiaušinių
2 a.š. kepimo miltelių
200 g džiovintų vaisių ir riešutų
Cukraus pudros ir kakavos, apibarstymui


Gaminimas:
Džiovintus vaisius supjaustyti gabaliukais.
Kiaušinius išplakti su cukrumi iki putų, suberti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilti ištirpintą sviestą, džiovintus vaisius, riešutus.
Sudėti į kepimo indą ir kepti 35 - 45 minutes 180° C.  laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Atvėsusį apibarstyti cukraus pudra ir kakava.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai