Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai:
500 g miltų
30 g mielių
70 g cukraus
50 g kapotų migdolų
100 g minkšto sviesto
1 kiaušinis
citrinų esencijos

Įdarui:
200 g nuplikytų ir sumaltų aguonų
100 g cukraus
1 kiaušinio

Glajui:
1-2 plytelės šokolado
80 g grietinėlės

Gaminimas:
Iš tešlai skirtų produktų suminkykite mielinę tešlą. Pakilusią tešlą pamaišykit, kad išeitų oras. Įdarui sumaišykite aguonas, cukrų bei kiaušinį. Iš tešlos iškočiokit stačiakampį ir užtepkite įdaru. Suvyniokite vyniotinį, galus truputį užlenkite. Vyniotinį dėkite į skardą ir palikite, kad pakiltų. Kepkite 40 min, 200 C orkaitėje. Iškepusį apliekite glaistu. Skanaus! Patarčiau dar dėti razinų ir cukatų.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai