Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ištrinti anketa,
honda crv,
minikraft,
vip,
vip atsisakymas,
nematomas dramblys,
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Stilizuotu augaliniu ir geometriniu motyvu ornamentas,
Patekanti saule,
Tapytojas, "Sejejas", "Pedu risejos" autorius,
Didziuliai tankus kserofitiniu, paprastai viszaliu krumu bruzgynai sausringuose Australijos rajonuose,
Vietove Peloponese, vienintele Graikijos sritis, neskalaujama juros, labai kalnuota,
Taikos g., Pelkelės k., Akmenės r. sav.,
Žemaičių g., Pelkelės k., Akmenės r. sav.,
Akacijų g., Ramučių k., Akmenės r. sav.,
Aukštųjų g., Ramučių k., Akmenės r. sav.,
Kaštonų g., Ramučių k., Akmenės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 7 skiltelės česnako druskos, pipirų 1 š. kmynų 1/2 a.š. kario 1 š. čiobrelių Alyvuogių aliejaus papurkšti vištai citrinos sulčių 7 bulvės 7
obuoliai
Gaminimas: Vištą paruošiame dieną prieš kepimą: nuplauname, įdedame į puodą ir ruošiame prieskonių mišinį iš druskos, pipirų, kario, čiobrelių, kmynų. Juo įtriname vištą. Česnakus nuplauname, nulupame ir smulkiai supjaustome, o kai baigiame, šiais gabaliukais apibarstome
vištą. Ją apipurškiame aliejum ir aplaistome citrinos sultimis. Uždengiame maistine plėvelė ir dedame į šaldytuvą. Kitą dieną vištieną dedame į skardą, šalia sudedame nuplautas ir nuluptas bulves, kurias padruskiname ir pabarstome čiobreliais bei apšlakstome aliejumi, o šalia jų - obuolius.
Kepame 200 C orkaitėje apie 1-1,5 h, kol višta apskrus. Skanaus!
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 7 skiltelės česnako druskos, pipirų 1 v. š. kmynų 1/2 a.š. kario 1 š. čiobrelių Alyvuogių aliejaus papurkšti vištai citrinos sulčių 7 bulvės 7
obuoliai
Gaminimas: Vištą paruošiame dieną prieš kepimą: nuplauname, įdedame į puodą ir ruošiame prieskonių mišinį iš druskos, pipirų, kario, čiobrelių, kmynų. Juo įtriname vištą. Česnakus nuplauname, nulupame ir smulkiai supjaustome, o kai baigiame, šiais gabaliukais apibarstome
vištą. Ją apipurškiame aliejum ir aplaistome citrinos sultimis. Uždengiame maistine plėvelė ir dedame į šaldytuvą. Kitą dieną vištieną dedame į skardą, šalia sudedame nuplautas ir nuluptas bulves, kurias padruskiname ir pabarstome čiobreliais bei apšlakstome aliejumi, o šalia jų- obuolius.
Kepame 200 C orkaitėje apie 1-1,5 h, kol višta apskrus.
|
|
|
|
|