Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g žiedinių kopūstų
druskos
300 g briuselinių kopūstų
500 g kalakutų krūtinėlių
1 a. š. sezamų aliejaus
0,4 a. š. mėsos sultinio miltelių
juodųjų pipirų
100 ml baltojo vyno
čiobrelių šakelė
6 petražolių šakelės
40 g sviesto
2 v. š. grietinės
4 pomidorai
tarkuoto muskato
1 česnako skiltelė


Gaminimas:
Užvirinti apie du litrus vandens, įberti druskos. Žiedinį ir briuselinius kopūpstus nuvalyti. Žiedinį kopūstą perpjauti į 4 dalis ir 10 minučių virti pasūdytame vandenyje ant stiprios ugnies. Briuselinius kopūstus virti 7 minutes. daržoves perlieti šaltu vandeniu. Iš karto sudėti į keptuvą ir uždengti.
Krūtinėles įtrinti aliejumi, apibarstyti sultinio milteliais ir sudėti į keptuvą. Supilti baltąjį vyną, pagardinti prieskoniais, uždengti ir 20 minučių troškinti ant silpnos ugnies.
Sviestą pašildytose lėkštėse sutrinti šakute, sukrėsti grietinę ir įberti druskos. Pomidorų viršūnėles įpjauti kryžmai, į įpjovas įdėti po česnako griežinėlį.
Daržoves pagardinti sviesto ir grietinės padažu. Uždengti ir šiek tiek pašildyti, paskaninti muskatu. Pomidorus sudėti prie mėsos, pasūdyti. Uždengti ir dar keletą minučių patroškinti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai