Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
orgazmas,
sapnuose,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Itaisas knygoms, natoms pasideti ar rasyti, sudarytas is nuozulnios plokstumos ant stovo,
Ciukciu, evenu, eskimu, jukagyru, koriaku kilnojamas gyv. bustas is suristu karciu, apdengtu elniu odomis,
Muza, astronomijos globeja,
Palme, auganti daugiausia Azijos tropikuose,
Sen. romenu meiles dievas, Merkurijaus ir Veneros sunus,
Gėlių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gelvadiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400 g kalafioro 40 g fermentinio sūrio 2 kiaušiniai 70 g miltų 0,2 a. š. kepimo miltelių 2 česnako skiltelės 1 sauja petražolių 1 žiupsnelis druskos šviežiai malti juodieji
pipirai aliejus (kepimui) Gaminimas: Kalafiorus išskaidome žiedynais ir paverdame pasūdytame vandenyje apie 7 minutes, tačiau nepervirkite, kad nebūtų per minkšti. Išvirtus kalafiorus nusunkiame ir padedame į šalį. Dubenyje sumaišome tarkuotą sūrį, druską, pipirus, susmulkintus
česnakus ir susmulkintas petražoles. Į sūrio, prieskonių bei žalumynų mišinį supilame išplaktus kiaušinius ir viską šmaišome. Suberiame miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ir išmaišome viską iki vientisos masės. Į gautą tešlą suberiame apvirtus kalafiorus ir dar kartą viską
išmaišome. Keptuvėje įkaitiname aliejų, dedame po šaukštą blynelių tešlos ir vartant gražiai apkepame abi blynelių puses. Patiekiame su grietine ar kitokiu mėgstamu padažu. Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai
tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
|
|
|
|
|