Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Pagrindui:
300 g miltų
150 g cukraus
180 g sviesto
2 šaukštų kakavos miltelių
1 arb. "Santa Maria'' šaukštelio kepimo miltelių
1 kiaušinio
Įdarui:
400 g kreminės varškės
100 g cukraus
2 šaukštų "Santa Maria'' vanilinio cukraus
40 g krakmolo
120 g grietinės
2 kiaušinių


Gaminimas:
Sviestą ištirpinti, jam atvėsus įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir plakti, kol cukrus ištirps.
Suberti miltus, kakavą, kepimo miltelius ir gerai išminkyti.
Tešlą padalinti į dvi lygias dalis ir dėti valandai į šaldytuvą.
Varškę sumaišyti su grietine, suberti krakmolą, išmaišyti, supilti atskirai išplaktus kiaušinius su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir dar kartą gerai permaišyti.
Imti iš šaldiklio (geriau) vieną tešlos gabalą, sutarkuoti jį tarka į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą, kiek paspausti ir ant jo tolygiai paskleisti įdarą. Užtarkuoti ant viršaus antrą šaldytos tešlos gabaliuką. Kepti 180 C orkaitėje apie 45 minutes.
Papuošti.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Pagrindui:
200 g miltų
150 g cukraus
45 g kakavos
1 a.š. vanilinio cukraus
140 g grietinės
170 g sviesto
Varškės įdarui:
400 g varškės
2 kiaušinių
1 indelio sutirštinto pieno
1 citrinos sulčių


Gaminimas:
1.Miltus sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir kakava. Ant šių produktų sutarkuoti sviestą ir viską trinti, kol tešla taps biri. Į tešlą sudėti grietinę ir minkyti, kol tešla pasidarys vientisa. Tuomet ją padalinti į dvi lygas dalis - vieną dalį padėti į šaldytuvą, kitą tolygiai iškloti skardoje ir kepti orkaitėje apie 15 min. 180°C  temperatūroje. Iškepus atvėsinti.
2. Varškę sutrinti su kiaušiniais, įmaišyti į ją sutirštintą pieną.
3. Varškės įdarą supilti ant iškepusio kakavinio pagrindo ir kepti 6 - 8 min. 180 ° C temperatūroje. Tada ant viršaus sutrupinti likusią tešlą ir dar kepti 25 - 30 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai