Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
5 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
3 šaukštai kakavos
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
sviestas skardai ištepti


Gaminimas:
Sumušame kiaušinius, pilame iš lėto cukrų ir tuo pačiu jį plakame. Gerai išplakame masę ir pilame į ją miltus ir maišome. Gerai išmaišom ir įdedame soda. Vėl maišome, kol tešla gerai išsimaišo. Tuomet atskiriame trečdalį tešlos ir dedame jį į kitą indą. Į jį įpilame kakavą. Gerai išmaišome. Ištepame skardą sviestu ir pilame tešlą be kakavos. Tuomet ant jos užpilkite tešlą su kakava. galite ką nors nupiešti. :))
Kepti įkaitintoje 180 laipsnių temperatūroje. Kepa apie 20-25 min.
Skanaus :))))
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 dideli kiaušiniai
150g sviesto
1 stiklinė miltų
1 stiklinė cukraus
0,75 stiklinės kakavos


Gaminimas:
Minkštą sviestą išmaišyti su cukrumi. Į cukrų ir sviestą įmušti kiaušinius.
Į viską supilti persijotus kakavą ir miltus. Viską išmaišyti mikseriu.
Skardą ištepti riebalais ir kepti 180 laipsnių orkaitėje tol kol iškeps vidus (tikrinti su mediniu pagaliuku).
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 kiaušiniai
300g cukraus
100g margarino VILNIUS kepiniams
1 pak. vanilinio cukraus
300g miltų
2 a.š. kepimo miltelių
3 v.š. kakavos


Gaminimas:
Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės.
Į trynių masę sudėti vanilinį cukrų, supilti ištirpintą margariną VILNIUS ir išmaišyti.
Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, kakava ir persijoti ant kiaušinių plakinio.
Viską atsargiai išmaišyti.
Paruoštą tešlą supilti į kepimo formą, išteptą margarinu VILNIUS.
Pyragą kepti 180-200 C orkaitėje apie 1 valandą.
Prie pyrago tinka ledai.
Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
6 kiaušiniai
190 g cukraus
100 g miltų
30 g kakavos
80 g sviesto


Gaminimas:
Kepimo formos dugną išklojame kepimo popieriumi. Ištepame sviestu.
Išplakame kiaušinius su cukrumi ir likusiu sviestu.
Miltus sumaišome su kakava.
Į skystą kiaušinių plakinį įmaišome miltų mišinį.
Tešlą supilame į kepimo skardą ir kepame 40 minučių 180-190 laipsnių orkaitėje.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
3 stiklinių miltų
2 stiklinių cukraus
2 a.š. vanilinio cukraus
2 a.š. sodos
1 v.š. kakavos miltelių
2 v.š. vandens
1 v.š. augalinio aliejaus
2 a.š. acto
Glajui:
0,5 stiklinės kakavos miltelių
500 ml grietinėlės
0,5 stiklinės cukraus
1 v.š. dviesto
 


Gaminimas:
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temp.
Giliai indą ir maišykite jį sausus produktus - miltus, cukrų, vanilę, kepimo sodą ir kakavą.
Tada į sausų produktų masę įpilti vandens ir suplakti elektriniu plaktuvu. Supilti aliejų ir vėl maišyti iki vientisumo. Tada įmaišyti actą.
Kepto orkaitėje 35 - 40 min.
.
Glajui:
Puode ištirpinti 1 šaukštą sviesto, 500 ml grietinėles ir 0,5 stiklinės cukraus. Tada, maišant, supilti kakavos miltelius. Maišant, kaitinti apie 5 - 7 minutes.
Mišinių apliekite pyragą.
Galima patiekti šiltą ar šaltą.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai