Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 gramų bulvių,
50 gramų svogūnų,

100 gramų pieno,

1 kiaušinis,

20 gramų kaulienos lašinių,
10 gramų naminio sviesto,
5 gramai druskos,
0.5 gramo juodųjų pipirų,
0.5 gramo kvapiųjų pipirų,
0.5 gramo lauro

Gaminimas:
Viena porcija.

500g bulvių su 50g svogūnų sutarkuoti, nusunkti skystį, užplikyti 100g verdančiu pienu, įmušti kiaušinį, įdėti su 20g spirgintų lašinių, 10g tirpdyto naminio sviesto, 5g druskos, 0,5g maltų juodųjų pipirų, 0,5g maltų kvapiųjų pipirų, 0,5g smulkintų laurų lapelių, ir gerai išmaišyti. Taip paruoštus tarkius dėti į aliejumi pateptą skardą, apkepo formą, keraminį puodelį. Galima į kugelį dėti per pusę perpjautų virtų kiaulių kojų, įpjaustyti rūkyto kumpio ar kiaulių ausų, vištų arba kitokių paukščių sparnelių ir kepti 200 laipsnių karščio orkaitėje. Patiekti su 60g spirgučių su svogūnais padažu.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai