Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Picos paploti gaminti pagal šį receptą http://www.mamosreceptai.lt/receptai/kebabo-pica.html
Įdarui:
3 šauktai pomidorų tyrės,
1 šaukštas majonezo,
0,5 svogūno,
200 g. veršienos faršo,
100 g. tarkuotos mozarelos,
picos prieskonių


Gaminimas:
Ant pagaminto picos papločio dedame pomidorų tyrę ir majonezą, juos šaukštu išlyginame per visą paplotį paliekant tik kraštus. Tada ant viršaus dedame svogūną pjaustytą, truputį apkepintą faršą, sūrį ir prieskonius. Šauname picą i orkaitę 15 - 20 min.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Padui (užtenka tokio dydžio skardai, kaip nuotraukose):
300 g miltų
200 ml pieno
1 arbatinio šaukštelio sausų mielių
1 arbatinio šaukštelio druskos
1 valgomo šaukšto cukraus
1 valgomo šaukšto aliejaus
Picai:
(gramais nerašau, dedame tiek, kiek norime pagal skonį)
tarkuotos šlapios dešros arba dešrelių
parūkytos dešros, kumpelio (žodžiu, visko mėsiško, ką turime šaldytuve)
marinuotų agurkėlių
grybų (tinka ir marinuoti, kurių prisigrybauname miške)
paprikos
tarkuoto sūrio
svogūno žiedų
pomidorų padažo
picų prieskonių


Gaminimas:
Suberiame miltus, įmaišome sausas mieles, suberiame druską, cukrų, supilame aliejų - viską pamaišome ir pilame pieną. Tešlą minkome iki vientisos masės. Formuojame picos padą kočėlo pagalba. Aš tešlą dalinu į dvi dalis, taip lengviau iškočioti, paskui abi tešlas kloju į skardą, kurią nedideliu šlakeliu aliejaus sudrėkinu.
Picos ingredientus supjaustome: agurkėlius griežinėliais, papriką kūbeliais, svogūnus žiedais, grybus dedame tiesiog iš stiklainiuko, jei pievagrybiai - pasmulkiname. Šlapią dešrą sutarkuojame, kitas dešras arba šoninę pjaustome riekelėmis,griežinėliais. Sūrį tarkuojame. Visus supjaustytus produktus paeiliui dedame ant skardoje iškloto picos pado, ištepto pomidorų padažu.
Paruoštą picą kepame 180 laipsnių temperatūroje ~ 30-35 minutes. Kepimo pabaigoje picos viršų barstome sūriu ir dar paliekame orkaitėje, kol sūris išsilydo.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai