Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
200 g keptos lašišos
500 g krevečių (virtų, keptų ar marinuotų)
2 mangai
20 virtų putpelių kiaušinių
2 paprikos
3 šaukštai ikrų
1 krūvelė salotų
Padažui:
3-4 skiltelės česnako
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis medaus
3 šaukštai citrinos sulčių
Druskos ir pipirų pagal skonį


Gaminimas:
Lašišą ir paprikas supjaustykite kubeliais.
Perpjaukite per pusę putpelių kiaušinukus.
Visus ingredientus sudėkite į lėkštes ir užpilkite padažu.
Padažas:
česnakus sutrinkite arba išspauskite sultis. Viską gerai išmaišykite ir turite padažą.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
600 g sūdytos lašišos
200 g marinuotų krevečių
6 kietai išvirti kiaušiniai
300 g fermentinio sūrio
1 greipfrutas
50 g alyvuogių
2 paprikos
2 šaukštai sezamo sėklų
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
Druskos pagal skonį
Truputį žalumynų (krapų, petražolių ir pan.)


Gaminimas:
Supjaustykite lašišą, kiaušinius, sūrį, paprikas.
Greipfrutą nulupkite išskirstykite skiltelėmis ir nuo kiekvienos skiltelės nulupkite odelę.
Viską išmaišykite su prieskoniais ir alyvuogių aliejumi. Šioms salotoms paskaninti labai tinka sezamo sėklos.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2019 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai