Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Pagrindas:
35g juodojo šokolado
50g margarino VILNIUS kepiniams
1 kiaušinis
2 šaukštai cukraus
0,5 šaukštelio kepimo miltelių
2 šaukštai miltų
Juodųjų serbentų želė:
300g serbentų
250g grietinėlės
100g cukraus
15g želatinos
Baltojo šokolado želė:
250g grietinėlės
200g baltojo šokolado
1 šaukštelis vanilinio cukraus
15g želatinos


Gaminimas:
Pagrindas:
karšto vandens vonelėje ištirpiname šokoladą ir margariną. Maišome su išsuktais kiaušiniais su cukrumi.
Beriame miltus, kepimo miltelius ir gerai išmaišome.
Formuojame apskritimą iš tešlos ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Kepame pagrindą 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min.
Juodųjų serbentų želė:
juoduosius serbentus sutriname su cukrumi. Išplakame kartu su grietinėlėje ištirpinta želatina.
Baltojo šokolado želė:
ištirpiname baltąjį šokoladą. Maišome jį su vaniliniu cukrumi ir grietinėlėje ištirpinta želatina. Viską gerai išplakame.
Iškepusį biskvito lakštą dedame į torto formą arba specialią formą želei.
Ant biskvito pilame juodųjų serbentų sluoksnį ir palaikome šaldytuve 1 valandą. Po valandos ant juodųjų serbentų sluoksnio pilame baltojo šokolado ir vėl dedame į šaldytuvą 1 valandai. Kartodami tokią seką, supilame ir likusius sluoksnius.
Labai gaivus ir skanus pyragas :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2020 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai