Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vinciūniškių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 18-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vinciūniškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 1 kiaušinis 1 šaukštas ištirpinto margarino VILNIUS kepiniams 3 šaukštai miltų 1 šaukštas cukraus truputį pieno Kremui: 250 g varškės arba "mascarpone" 2
šaukšteliai cukraus (cukraus dėti galima pagal kiekvieno skonį) 200 g jogurto 1 šaukštelis vanilinio cukraus Uogų sluoksniui: 4 šaukštai juodųjų serbentų uogienės (tinka ir šviežios uogos, sutrintos su cukrumi)
Gaminimas: Išsikepame biskvitą: Iš nurodytų
produktų užmaišome tešlą. Suformuojame biskvito lakštą ir kepame orkaitėje apie 20-30 min. Kol keps biskvitas, pasigaminsime kremą: varškę ar "mascarpone" sūrį sumaišome su cukrumi, jogurtu ir vaniliniu cukrumi. Gerai išplakame su mikseriu. Kai biskvitas iškeps, atvėsinkite ir
sumalkite mėsmale, kad gautųsi trupiniai. Trupinius suberiame į stilines. Ant viršaus pilame kremo ir juodųjų serbentų. Labai skanu:)
|
|
|
|
|